Unger-tid

Unger-tid

En rigtig god ting ved hjemmearbejde er, at man kan følge mere med i det der sker på gården. Tit kunne jeg se nyfødte kalve lige efter de er plumpet ud af mors mave. I morges var der så lidt noget specielt i gær. Det blev tvillinger! Mor og de to tyrekalve har det fint og blev flyttet ind i et bofællesskab med en anden mor med en lidt større kalv. Det ser ud til at fungere fint. De lidt ældre kalve har det også fint og glæder sig til at komme udenfor.

Vi har også fået en ny besøgende kat. En dejlig rød mis man kan snakke lidt med, men ikke røre – endnu. Og så er der gang i svalerne. En suste omkring os i stalden, men de er også til stede i maskinhuset. Der mangler bare lige de sidste. Over hos Karl Anker fandt jeg en solsorterede i stalden i en gammel ventilationsskakt helt op under loftet.

I haven er der stadig gang i tulipaner, der kom gang i nogle æbletræer jeg har fået fra Tyskland og der er bier på mælkebøtterne i græsplanen. Det er et dejligt syn.

Og så vil vi heller ikke glemme, at der var morsdag i dag for fire år siden og Cirkeline blev født under en busk bagom hønsegården. Sonja har vi mistet sidenhen, men vi fandt nu 3-årlige Pil i stedet for. Pils fødselsdag er anslået til 1.7., men nu holder hun bare fødselsdag sammen med Line. Line var meget imponeret over der flag jeg sæt frem til dem i morges – ja, jeg er en kattetosse. Men Line var ikke så begejstret over festmiddagen, hun vil hellere havde det billige mad hun plejer at få.

Det virkelig gode ved historien er, at Line og Pil har accepteret hinanden. Hvis de slås, så er det for sjov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *