Om at lægge spor

Om at lægge spor

Hvert år til sommer, når græsset skal slås for at lave hø, kan man jo godt risikere, at rådyr og deres kid opholder sig i græsset. Nogen siger, at det hjælper at hænge klude med parfume op i marken og det skulle vi jo også prøve. Jeg kom i tanke om at tage gårdhunden Siti med og lufte hende og migselv.

Regnskyerne lurede truende på himlen.

Ok, det er et billede fra dagen før, men det er rimelig passende.

Søren har forberedt flag på pinde med et ordentlig skul Hugo Boss, jeg tog en snor med og lånte Siti. Hun var ikke meget for at hoppe i bilen og fik et hurtigt lift af Søren. Men hui, det var spændende at komme ud og gå.

Siti sprang fra højre til venstre og kunne knap nok holdes i spor. Men græsset var lang, og det var hun ikke meget for. Hun begyndte at hoppe, fordi hun manglede overblik.

Græsset er bare klar til at blive slået, noget af det kunne heller ikke høstes sidste år fordi der var vådt hele sensommeren igennem. I det høje græs mistede jeg nu også overblikket i ny og næ og henholdsvis Søren eller Siti glippede ud af min syne – og jeg kunne kun have en af dem i snor.

En høj bankelyd får os samlet igen.

Så er dyrene advaret!

Siti og jeg fulgte mange spændende rådyrspor og på denne måde har vi forhåbentlig også skrammet dem lidt væk. I det høje græs kan man simpelthen ikke se rådyrene og der skal jo ikke komme nogen til skade, fordi vi laver hø.

Nu har vi brugt en time på det og håber det virker. Og der var tid til at plukke en typisk sommerbuket:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *